"Biomasszától napenergiáig" - Konferencia és Díjátadó Ünnepség önkormányzatoknak

Ideje: 2011-05-04 - 2011-05-04
Helye: Petőfi Irodalmi Múzeum, 1053 Budapest, Károlyi M. u. 16. térkép

Szeretettel meghívjuk Önt a nemzetközi RES Champions League, valamint COACH BioEnergyprojektek keretében megrendezendő konferenciánkra, amelynek célja, hogy hasznos tanácsokat nyújtson önkormányzatoknak ahhoz, hogy településük energiaellátását fenntarthatóvá tegyék.

A konferencia a Napkorona és  Biomassza Bajnokságok záró eseménye lesz, amelyen egy Ünnepélyes Díjátadó keretében kihirdetjük a versenyek győzteseit!

A konferencián bemutatásra kerülnek a fenntartható biomassza hasznosításon túl olyan beruházások is, amelyek napkollektorok és napelemek önkormányzati fenntartású középületeken történő hasznosításának lehetőségeire adnak követendő példát

 

COACH BioEnergy egy az Európai Bizottság Közép-Európa Programja által támogatott nemzetközi projekt, amelynek ösztönzi a fenntartható biomassza-hasznosítást a közép-európai régióban. A COACH BioEnergy által nyújtott szolgáltatások közérthető formában alkalmazzák a biomassza-kutatással foglalkozó egyetemek, kutatóintézetek aktuális tudásanyagát, ezzel megkönnyítve a tudományos eredmények gyakorlati hasznosulását.

 
Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb április 22-ig jelezzék felénk e-mailen a kovacsemese@energiaklub.hu címre vagy telefonon (06-1-411-3520).

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 2011. május 2. 12.00 után történő lemondás esetében 1000 Ft regisztrációs díjat számítunk fel.