A fenntartható települési energiagazdálkodás és a Polgármesterek Szövetsége Magyarországon - képzés és konferencia

Ideje: 2011-03-22 - 2011-03-22
Helye: Budapest, 1056 Váci utca 62-64, II. em Díszterem térkép

Egyre több önkormányzat ismeri fel a hatékony energiagazdálkodás jelentőségét, melynek segítségével nem csupán pénzt takaríthat meg, de függetlenebbé válhat, tisztább és élhetőbb környezetet biztosíthat a lakóinak, és hozzájárulhat a klímaváltozás mérsékléséhez is. A rendezvény ahhoz nyújt segítséget, hogy a résztvevők is megvalósíthassák a fenti célokat, és - a megfelelő tudás és eszközök birtokában -csatlakozzanak a fenntartható energiagazdálkodást folytató települések csoportjához.

A képzés több olyan kérdést érint, amire szükség lehet egy valóban hatékony energiagazdálkodási tervhez - a hazai és nemzetközi tapasztalatoktól, a pályázati és más projektfinanszírozási lehetőségeken át a példaértékű, sikeres önkormányzati projektekig.

A konferencia programját a csatolt dokumentumban tekintheti meg.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a bozso@energiaklub.hu email  címen, vagy a mellékelt adatlap segítségével 2011. március 11-ig

A képzés kedvezményes regisztrációs díja bruttó  2500,- Ft, amelynek befizetése biztosítja a konferencia előadásain, továbbá az ebéden való részvételt.  A helyszíni regisztráció díja bruttó 5000 Ft.